Vijfdejaars Gezondheids- en Welzijnswetenschappen en Schoonheidsverzorging trekken op tweedaagse

Onze vijfdejaars Gezondheid- en Welzijnswetenschappen en Schoonheidsverzorging trokken op tweedaagse.
Hierbij hun verslag: “we gingen met de trein naar Blankenberge. Eerst even naar de jeugdherberg de Wullok. Dan een wandeling naar Sea Life Center. Daar hebben we ook naar een voorstelling met zeeleeuwen gekeken. Vervolgens zijn we naar de dijk en bekende pier van Blankenberge gestapt. Er werden veel foto’s en selfies genomen uiteraard. Enkelen zijn het strand opgegaan.
Terug in het jeugdhotel werden er boodschappen gedaan en gekookt. Na de afwas hielden wij een watercantus. Bij dit spel golden bepaalde regels en werd er gezongen. Er is veel gelachen en (meestal) goed gezongen. Dan was het stilaan bedtijd.
Vrijdag hebben we ontbeten en lunchpakket gemaakt. We namen de trein tot Gent. Daar reden we met de tram tot museum dr. Guislain. We picknickten in de mooie binnentuin. Een zonnetje hield ons goed warm. Een gids nam ons mee door de vreemde geschiedenis van psychiatrie. Er was ook een tentoonstelling over prikkels en de invloed ervan op mensen. Tenslotte was het tijd om terug naar huis te gaan. Rond 16:00u kwamen we aan in Tienen.”

Bekijk de foto’s op onze facebookpagina

Comments are closed.