26.01.2023: nog steeds op zoek naar 2 DJ’s

Wij zijn nog steeds op zoek naar 2 fantastische DJ’s die tijdens de pauze van het StressFactor festival (16/05/2023) elk LIVE een set van 20 minuten willen draaien. De twee uitverkorenen zullen het podium delen met K1D, Cristian D en Manuals en maken kans op enkele geweldige prijzen:
– een plekje als Summer Bash DJ in de zotste clubs van Lloret de Mar.
– eén jonge DJ tussen 12 en 16 jaar maakt kans op de ‘Tomorrowland Academy Bootcamp’!! Op het einde van de bootcamp zal deze DJ een set draaien op Tomorrowland!!
– een plaatsje op de line-up van het Sunrise Festival!!
Eén DJ tussen 16 en 25 jaar kan een plaatsje bemachtigen op de line-up van Balaton Sound!! Dit jaar staan onder meer Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell en Armin van Buuren reeds op de line-up!!
Ben jij een top-DJ met een hart voor muziek? Waar wacht je dan nog op? Schrijf je VOOR VRIJDAG 27 JANUARI 2023 in voor de DJ-contest via de onderstaande link en wie weet zal jij gaan lopen met één van de bovenstaande prijzen!!
Belangrijk!! Om je inschrijving te voltooien, moet je beschikken over een overtuigende mixtape van 20 minuten (bij voorkeur SoundCloud of YouTube), die de jury omver zal blazen!!
Comments are closed.