19.01.2023: er zit muziek in onze leerlingen

Er zit muziek in onze leerlingen! Ook daar dagen we ze graag in uit! Maar er zit ook muziek in onze oud-leerlingen. En misschien zelfs ook in onze leerkrachten.
Een uitdaging van formaat, dus! We bieden dan ook een podium van formaat!
Op 16 mei 2023 vindt het StressFactor festival plaats op onze school, maar dit zou geen geslaagd festival zijn zonder inbreng van onze talenten! Wij zijn op zoek naar 2 fantastische DJ’s die tijdens de pauze van het festival elk LIVE een set van 20 minuten willen draaien. De twee uitverkorenen zullen het podium delen met de volgende artiesten: K1D, Cristian D en Manuals!
En dat is nog niet alles!!!!
In totaal krijgen 44 DJ’s de kans om op hun eigen school tijdens StressFactor LIVE een set van 20 minuten te draaien op de Summer Bash DJ-stage. Deze 44 DJ’s maken kans op enkele geweldige prijzen:
Een plekje als Summer Bash DJ in de zotste clubs van Lloret de Mar (bv. Tropics en Moëf Gaga) én een gratis verblijf van 4 dagen in dit ‘party mekka’ van Spanje!!
Eén jonge DJ tussen 12 en 16 jaar maakt kans op de ‘Tomorrowland Academy Bootcamp’!! Hij of zij zal gedurende 5 halve dagen begeleid worden door een professionele DJ. De volgende workshops zullen aan bod komen: beatmatching, phasematching, EQ-ing, loops, hotcues en nog veel meer! Op het einde van de bootcamp zal deze DJ een set draaien op Tomorrowland!!
Op 8 februari 2023 worden bovendien 15 DJ’s geselecteerd die op 15 februari 2023 mogen deelnemen aan een DJ Contest. Zij zullen tegen elkaar strijden op een live evenement dat georganiseerd wordt door StressFactor LIVE. De winnaars van deze DJ Contest maken kans op enkele geweldige prijzen:
Een plaatsje op de line-up van het Sunrise Festival tijdens het weekend van 23 t.e.m. 25 juni 2023!!
Eén DJ tussen 16 en 25 jaar kan een plaatsje bemachtigen op de line-up van Balaton Sound, één van de grootste elektronische festivals van Europa! Ook de busreis naar Hongarije en je plaatsje op de camping van het festival krijgt hij of zij er gratis bij! Balaton Sound vindt dit jaar plaats van 28 juni t.e.m. 1 juli 2023 aan het Balatonmeer in Hongarije. Dit jaar staan onder meer Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell en Armin van Buuren reeds op de line-up!!
Ben jij een top-DJ met een hart voor muziek? Waar wacht je dan nog op? Schrijf je VOOR 27 JANUARI 2023 in voor de DJ-contest via de onderstaande link en wie weet zal jij gaan lopen met één van de bovenstaande prijzen!!
Om je inschrijving te voltooien, moet je beschikken over een overtuigende mixtape van 20 minuten (bij voorkeur SoundCloud of YouTube), die de jury omver zal blazen!!
Belangrijke opmerkingen:
Tussen 15 februari 2023 en 1 maart 2023 zal je te weten komen of je geselecteerd werd om LIVE een set te draaien tijdens het StressFactor festival op jouw school. Houd dus je mailbox goed in het oog!!
De drie prijzen ‘Summer Bash’, ‘TML Academy’ en ‘Sunrise Festival’ kunnen enkel gewonnen worden door leerlingen van een StressFactor school die een set draaien tijdens hun schoolfestival!
De prijs ‘Balaton Sound’ kan zowel gewonnen worden door DJ’s (leerlingen) van de Stressfactor scholen, als door DJ’s van andere scholen, alsook oud-leerlingen van deze scholen.
Wij duimen voor jullie!! Good luck!!
Comments are closed.