28.10.2022: de strafste school…zilver

Zilver!
Het Provinciaal Instituut voor Secundaire Onderwijs is beloond met een welverdiende zilveren medaille in de strijd naar de titel van De Strafste School.
We hebben het bewezen: er leeft wat op onze school. Eén vonk, één telefoontje van de radio en er gebeuren mirakels. En dit door onze leerlingen: de talenten van morgen. Wij zijn, samen met de juryleden, tot tranen bewogen, achterovergevallen van het verschieten of van het lachen, stil geworden bij zoveel vriendschap, creativiteit en energie.
We hebben een school getoond waar iedereen kan schitteren met zijn eigen vaardigheden en talent én alle natuurlijke rijkdommen die onze school heeft. Los van alle indrukwekkende vaklokalen en projecten ontdekte de jury ook gewoon een school waar een fijne sfeer hangt tussen de leerlingen en de leerkrachten en waar ook samen gedanst kan worden.
En ook na de bekendmaking van onze tweede plaats blijven we straf. We hebben met zijn allen genoten van een gratis straf ontbijt, iedere leerling kreeg een straffe goodiebag. En wie weet …
Proficiat aan Spes Nostra Heule. En proficiat PISO Tienen! Want wij gaan met een heel straf gevoel de vakantie in! Jullie zijn in staat tot grootse dingen, als jullie er samen én met een open blik voor te gaan.
Comments are closed.