26.09.2022: De Strafste School van Vlaams-Brabant

De titel van de Strafste School van Vlaams-Brabant is alvast binnen. Je leest het goed: het Provinciaal Instituut voor Secundair Onderwijs is één van de vijf finalisten van “De Strafste School”, een project van de radiozender MNM ! Maar… er kan natuurlijk maar één school ‘de Strafste School 2022’ worden: de allerstrafste van die vijf finalisten.
MNM DJ’s Sander Gillis en Laura Govaerts gaan samen met hun vaste jury Jaël Ost (bekend van Tagmag en zelf nog leerkracht biologie en Engels geweest) en Francisco Schuster (bekend van #likeme) én leerlingen van de vorige Strafste School, GO! SBSO Zonnebos in Brasschaat op zoek naar die ene school in Vlaanderen of Brussel waar de vibes tijdens de lessen helemaal goed zitten, waar leerlingen en leerkrachten besties zijn en waar je helemaal geprept wordt voor wat je na het middelbaar staat te wachten.
Vijf scholen krijgen dit jaar bezoek van onze all-star jury, eentje in elke provincie. En voor Vlaams-Brabant is dat dus het Provinciaal Instituut voor Secundair Onderwijs. Ook als je niet meer op school zit kan je voor jouw school en provincie supporteren!
We verwachten MNM voor een episch jurybezoek én een live radiouitzending op onze speelplaats. Naast de titel krijgen we ook een onvergetelijk festival met alle grote namen van het moment op school én voor altijd de titel ‘de Strafste School 2022’. Magik staat trouwens ook op de affiche van het festival dat de winnende school op 28 oktober op de speelplaats of in de refter krijgt. Wie er nog meer komt optreden op de winnende school, ontdek je de komende weken op MNM.
Wordt het PISO de 11de school, die de titel van ‘de Strafste School’ mag dragen? Dat komen we te weten op de finale van de Strafste School op vrijdag 28 oktober op MNM. Via onderstaande link kan je alvast meegenieten van het prachtige telefoontje dat het PISO kreeg van MNM om te melden dat we geselecteerd zijn als finalist van “De Strafste School”.
Comments are closed.