Podiumplaatsen voor PISO in gerenommeerde kapperswedstrijd

Op 31 januari namen onze leerlingen van 7 Haarstilist deel aan de gerenommeerde kapperswedstrijd “JOICO school contest” te Niel.
 
Samen met andere leerlingen van 7de jaren van verschillende scholen werden ze in verschillende groepen verdeeld, de opdrachten werden verdeeld en de modellen werden gekozen. Een hele dag werd er gewerkt aan “het model” om tot een mooi resultaat te komen. Van deze resultaten werd er een professionele foto genomen.
 
De jury was samengesteld uit verschillende kappers en mensen uit de kapperswereld. Deze hebben uit al de ingezonden foto’s de mooiste resultaten gekozen.
Wanneer onze leerlingen begin mei een omslag mochten ontvangen wisten ze dat ze bij de finalisten waren.
 
Tijdens de prijsuitreiking in Gent hoorden ze voor het eerst hun resultaten. Onze leerlingen straalden van geluk. Onze school behaalde de 1ste plaats in de categorie STIJL en LANG – Morgane Favaits, de 1ste plaats in de categorie KRULLEN – Xassandra Jacobs en een 1ste en 2de plaats in de categorie SPELEN MET KLEUR – Femke Vanroelen en Ophélie De Wever.
 
Wij zijn ontzettend trots op onze leerlingen voor de topplaatsen die ze behaalden in deze gerenommeerde wedstrijd! #pisotalent

>> Bekijk de foto’s op onze facebookpagina

Comments are closed.