Afdeling Schoonheidsverzorging doet praktijkervaring op

Op donderdag 9 november gingen de leerlingen van 5 en 6 Schoonheidsverzorging op bijscholing naar de firma Districos in Heist-op-den-Berg.

Na een rondleiding in de showroom en een uiteenzetting in het magazijn werden de leerlingen bijgeschoold over de nieuwe producten en behandelingen van Bio Balance.

Nieuwe maskers werden uitgelegd en uitgeprobeerd. Het was een leerrijke ervaring. U kan op onze school van deze nieuwe behandelingen komen genieten!

Op donderdag 16 november kwam de firma ART DECO dan weer naar onze school om onze leerlingen de nieuwe kleuren en producten voor te stellen van de maquillage voor de winter 2017/2018. De leerlingen mochten nadien de producten en kleuren uitproberen.

Op donderdag 23 november trokken de leerlingen met hun materialen en producten naar het rustoord Vulpia te Glabbeek. Daar hebben ze de bejaarden in het kader van de seniorenweek eens goed verwend met hand- en voetverzorging. De bewoners hebben er erg van genoten! Volgend jaar worden onze leerlingen er weer verwacht!

/7