Gezondheids- en Welzijnswetenschappen houdt lessenmarathon

In plaats van om 16:20 naar huis te gaan, bleven de leerlingen van Gezondheids- en Welzijnswetenschappen op 10 november op school.

Om op te warmen, maakten ze volop ambiance met Franse liedjes.

Een ander hoogtepunt was de les reanimatie, met mini-poppen, zodat iedereen zijn eigen slachtoffer kon proberen te redden. Er had gelukkig niemand anders meer les op school, dat zou moeilijk geweest zijn met zo veel lawaai!

Bij het 3D-printen kozen de leerlingen voor een gezamenlijk ontwerp, zodat ze nu een herinnering in hun klaslokaal kunnen koesteren.

Ook een nachtwandeling kon niet ontbreken.

Verder was er een sessie Gehoorschadepreventie (met Daisy Bell), een supertof nachtspel en maakten de leerlingen zeepjes/bruisballen/armbandjes.

Hun creatieve kant konden de leerlingen ook tonen tijdens het maken van een kunstwerk per twee.

En last but not least: sporten, sporten, sporten! Om zeker niet in slaap te vallen was het fitnessen, muurklimmen, rugbyspelen geblazen. Hun spiertjes zullen het geweten hebben.

Heel de nacht kwamen tal van medewerkers van onze school en daarbuiten helpen om alles in goede banen te leiden. Ze kwamen een sessie begeleiden, of zorgden voor het eten.
Om 8:30 (na 24 uur les) was het dan eindelijk tijd om naar huis te gaan.

De leuke groep en de talloze helpende handen (die ook midden in de nacht arriveerden!) zorgden ervoor dat de lessenmarathon een succes werd.

Dikke merci aan iedereen!

/16