Burgemeester Tienen komt lesgeven in PISO

1 op de 5 Vlaamse jongeren kampt met psychische problemen, dikwijls met zware gevolgen. Tienduizenden jongeren vinden of krijgen immers nog niet de zorg die ze nodig hebben. Hoog tijd om daar samen verandering in te brengen.

VTM, Q-music en Belfius organiseren daarom op 5 december Rode Neuzen Dag. Een dag waarop ze geld willen inzamelen voor deze jongeren.

En PISO neemt hieraan deel! Op 10 november zullen de leerlingen van het vijfde jaar Gezondheids- en Welzijnswetenschappen een klasmarathon houden. De leerlingen worden gesponsord voor elk uur dat ze les volgen. Het bedrag dat ingezameld wordt zal op Rode Neuzen Dag, op 5 december, overhandigd worden.

Op 10 november start de gewone lesdag om 8u30. Maar in plaats van om 16u20 richting huiswaarts te keren, blijven de jongeren tot de volgende ochtend op school.

Wat nu al vaststaat: burgemeester Katrien Partyka van Tienen komt ook lesgeven aan onze leerlingen. De les van de burgemeester is gepland op 10 november vanaf 22u. Dit wordt voor onze leerlingen alvast een les om nooit meer te vergeten...