Afdelingen Bio-Esthetiek en Schoonheidsverzorging op bijscholing

Op donderdag 24 september kregen de leerlingen van het vijfde en het zesde jaar Schoonheidsverzorging een uiteenzetting over de gelaatsverzorgingsproducten van Germaine de Capuccini.

 

Sofie Schrijfers van de firma Saisons gaf uitleg over de antirimpelproducten en bijhorende behandelingen. Na de uiteenzetting mochten de leerlingen de producten uitproberen bij hun klant. De resultaten waren schitterend!

De leerlingen van het derde en vierde jaar Bio-Esthetiek gingen op hun beurt op vrijdag 25 september op bijscholing om de producten en de behandelingen van Dr Renaud te leren kennen, en gingen dus een kijkje nemen bij de firma Consulta in Mechelen. Na de technische uitleg mochten de leerlingen op elkaar oefenen met de producten.

Indien u ook model wil zijn voor de volgende behandelingen: gelaatsverzorging, voetverzorging, handverzorging, gelnagels of make-up, dan kan u contact opnemen met het secretariaat van onze school. Om de prijzen van de behandelingen te kennen kijkt u best eens naar de rubriek "Klantendienst Schoonheidssalon" op deze website.

/15